Holjat

Forssan Holjat juhlitaan kesällä 2023 suurempana kuin koskaan!

22/11/2022
Forssan Holjat juhlitaan kesällä 2023 suurempana kuin koskaan!

Forssan Holjat kaupunkifestivaali järjestetään elokuun toisena viikonloppuna pe-la 11.-12.8.2023 uusin voimin. Forssan Yrittäjät ry:n omistama Tyykikylä Oy järjestää tapahtuman turkulaisen United Festivals Oy:n kanssa yhdessä. Forssan Holjat -tapahtumaa on juhlittu edellisen kerran kesällä 2019 viruspandemiasta johtuen ja viime kesänä kyseinen tapahtuma järjestettiin pienimuotoisena tapahtumana torilla samaan aikaan Forssassa pidettyjen Kuninkuusravien raviradan alueella vietettyjen iltajuhlien kanssa.

Pitkät perinteet omaava Forssan Holjat järjestetään ensi kesänä kaksipäiväisenä kaupunkifestivaalina Forssan torilla perjantaista lauantaihin 11.-12. elokuuta. Tapahtumaan on kiinnitetty useita Suomen nimekkäimpiä artisteja ja nyt vihdoin on mahdollisuus juhlia Holjia koko torin täydeltä muutaman vuoden tauon jälleen.

TAPAHTUMAN JÄRJESTÄMISESSÄ ON MUKANA UUSIA KASVOJA

Forssan Yrittäjät ry:n Simo Jaakkola on tyytyväinen että järjestelyporukkaan saadaan lisää ympärivuotista suunnittelua ja markkinointia.

- "Nyt Holjilla on mahdollisuus kehittyä ja kasvattaa mainettaan kun meillä on isommat hartiat tehdä ja suunnitella", kommentoi Jaakkola.

Henri Kulmala United Festivalsilta on iloinen yhteistyöstä.

- "Forssan Holjat on tuttu tapahtuma minulle, sillä olemme jo vuosia järjestäneet esiintyjiä Holjille. Olen myös ollut kahtena vuotena paikalla ja tapahtumalla on hienot ja pitkät perinteet Forssassa. Nyt pitää kääriä hihat ja tehdä Holjista aikuisten kesän kohokohta tyylikkäine puitteineen ja kuuluisine esiintyjineen", lupaa Kulmala.

Kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi on myös innoissaan yhteistyöstä.

- "Kyllähän kaupungin kesään ilman muuta kuuluu tori ja Holjat-kaupunkifestivaali. Hienoa, että Holjien järjestämiseen tulee lisää ammattilaisia ja totta kai kesäfestivaali tuo kaupunkiin elinvoimaa ja elämää jota torille kuuluukin", kuvailee Kesäniemi.

ENSIMMÄISET ESIINTYJÄT JULKAISTU

Tulevan kesän Holjilla tullaan näkemään useita huippunimiä. Neljä nimeä on jo julkaistu ja tapahtumassa tullaan tulevana kesänä näkemään Juha Tapio, Klamydia, Neon 2 ja Arttu Wiskari.

PÄÄSYLIPPUJEN MYYNTI ALKAA PERJANTAINA 25.11. HUIPPUKAMPANJALLA

Suomessa merkittäväksi ostopäiväksi muodostunut Black Friday koittaa tämän viikon perjantaina 25.11. ja samana päivänä Holjien lipunmyynti tulevan kesän tapahtumaan alkaa. Kyseisenä päivänä myydään kahden päivän festivaalilippuja rajoitettu erä huippuedulliseen 59 euron hintaan (norm. 99 €). Pääsyliput Holjille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Järjestävät lupaavat vielä toista kampanjaa joulukuulle, josta kahden päivän lippuja voi ostaa edullisesti esimerkiksi joulupukinkonttiin.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiForssan kaupunkiHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals