Holjat

Forssan Holjat juhlitaan elokuussa suurempana kuin koskaan!

03/03/2023
Forssan Holjat juhlitaan elokuussa suurempana kuin koskaan!

Forssan Holjat-kaupunkifestivaali juhlitaan elokuussa suurempana kuin koskaan. Kaksi päivää kestävillä festivaaleilla pe-la 11.-12.8. nähdään useita kotimaisia huippuartisteja. Holjat on järjestetty kaksipäiväisenä tapahtumana viimeksi vuonna 2019 ja tänä vuonna ohjelmaan ja tunnelmaan tullaan panostamaan toden teolla. Tapahtuma-alueelle tulee nousemaan myös toinen esiintymislava, jossa päälavan artistien vaihtovälien ajan soitetaan tuttuja kappaleita housebändien toimesta.

Forssan Yrittäjät ry:n omistama Tyykikylä Oy järjestää tapahtuman turkulaisen United Festivals Oy:n kanssa yhdessä.

- "Forssan Holjat-festivaali on yksi Suomen vanhimmista festivaaleista ja on mukavaa olla järjestämässä tätä tapahtumaa Forssan Yrittäjät Ry:n kanssa. Holjilla on oma, välitön tunnelmansa, jonne ihmiset kerääntyvät pitämään hauskaa ystäviensä kanssa läheltä ja kauempaa. Torilla tavataan!" sanoo United Festivals Oy:n festivaalijärjestäjä Henri Kulmala.

- "Holjat-festivaali on siitä erityinen, että se sopii erinomaisesti kaikille ikäryhmille ja kerääkin näin paljon nuoria ja myös kokeneempia festivaalikävijöitä Forssan Torille. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta", jatkaa Kulmala.

Kaupunginjohtaja Jari Kesäniemi on innoissaan tulevan kesän tapahtumasta ja uudesta yhteistyökumppanista.

- "Kyllähän kaupungin kesään ilman muuta kuuluu tori ja Holjat-kaupunkifestivaali. Hienoa, että Holjien järjestämiseen tulee lisää ammattilaisia ja totta kai kesäfestivaali tuo kaupunkiin elinvoimaa ja elämää jota torille kuuluukin", kuvailee Kesäniemi.

KAIKKI ESIINTYJÄT JULKAISTU

Tulevan kesän Holjilla tullaan näkemään useita kotimaisia huippuesiintyjiä. Perjantaina 11.8. lavalle nousevat Juha Tapio, Teflon Brothers, Arttu Wiskari ja Jonne Aaron. Lauantaina 12.8. vuoronsa saavat Klamydia, Petri Nygård, Laura Voutilainen, Neon 2 ja Virve Rosti & Freeman & Menneisyyden Vangit.

KAIKKIEN PÄÄSYLIPPULUOKKIEN MYYNTI ON ALKANUT - TARJOLLA ON MM. KAMPANJAHINTAISIA KAHDEN PÄIVÄN LIPPUJA

Kaikkien pääsylippuluokkien myynti on alkanut. Päivälippujen ja kahden päivän lippujen lisäksi tarjolla on VIP-lippu yhdelle tai kahdelle päivälle ja lisäksi herkullisen illallisen sisältävä Kulta-VIP -lippu. Kahden päivän festivaaliliput ovat myynnissä 79 euron kampanjahintaan (norm. 99 €) sunnuntaihin 12.3. asti. Kampanjahintaisia lippuja on myynnissä vain rajoitettu erä. Pääsyliput myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Yhteistyössä

FinnlinesSomeron SäästöpankkiForssan kaupunkiHartwall Gin Long DrinkTicketmasterUnited Festivals